Dingen die worden voorbereid Moet voordat u een Android-apparaat (telefoon / tablet).

Voor gebruikers van het nieuwe toestel is nog steeds blind over de Android en Android, het helpt je voor te bereiden op een aantal van de volgende zaken voor het gebruik van Android-apparaten verder te verkennen. Android is een Linux-gebaseerde bedrjfssysteem touchscreen mobiele toestellen zoals smartphones en tablets.

Zodat u de functie van deze Android-apparaten te maximaliseren zijn dingen die nodig zijn:

1. Internet Connection

Android-apparaten kunnen draaien, zelfs zonder het internet, maar toch intelligente functies op Android-apparaten zal worden beperkt. U kunt alleen bellen en sms-berichten en als een standaard functie op het apparaat te maken. Om de functionaliteit te maximaliseren die u nodig heeft internet android. Neem een ​​abonnement op het internet naar de ISP (Internet Service Provider) die u wilt, afhankelijk van uw regio.

2. Maak een e-mailaccount (Gmail)

Omdat Android is een product van Google, natuurlijk, om de e-mail moet gmail gebruiken als een van de belangrijkste e-mailaccount. Hier zijn de stappen om een ​​gmail e-mail direct vanaf je Android-apparaat. Als u voor het eerst een Android-apparaat opent, verschijnt er een automatische wizard om een ​​gmail-account te maken. Maar als je het negeert, kun je het nog steeds maken in het instellingenmenu.

Ga naar “Instellingen” -> menu zoeken verwant aan “Account” -> Account toevoegen

Kies een account “Google”.

Vervolgens gaat u naar het menu login van Google als volgt:

Als u al een Google-account, kunt u inloggen met uw Google-account / gmail die je hebt. Zo niet kies “Account aanmaken”. Vul dan uw naam. Vul de “First Name” als een front voorgevel, en “Last Name” als een tweede naam en je rug. Wanneer u klaar bent, klik op Volgende.

Vul dan uw geboortedatum en uw geslacht:

Als u klaar bent, klikt u naast de inhoud van de e-mail naam die u wilt doorgaan.

Klik op volgende om door te gaan, en maak vervolgens een wachtwoord dat u wilt.

Klik vervolgens op volgende, dan wordt u gevraagd om een ​​telefoonnummer toe te voegen. U kunt het of er doorheen te vullen. Maar het is aan te raden om het voor een betere beveiliging toe te voegen.

Blader door de pagina om deze in te voeren of over te slaan. Selecteer “Ja, ik doe mee” om door te gaan.

Dan wordt het automatisch geverifieerd. Vervolgens kunt u ‘Privacy en voorwaarden’ lezen en op ‘Ik ga akkoord’ klikken om het goed te keuren.

Klaar, dan is het Google-account voltooid, klik op naast om in te loggen. Vervolgens wordt u gevraagd om een ​​betaalrekening voor toegang tot de betaalde app in de Play Store. Vul alstublieft in of klik op “Nee, bedankt” als u het later wilt instellen.

Daarna hebt u toegang tot de Play Store en andere Google-applicaties (gmail, google +, etc.)

3. Hoe u belt, oproepen ontvangt en telefoonlijnen loskoppelt

Net als in het algemeen, is het gewoon dat je niet verrast bent als er een telefoontje binnenkomt, het scherm wordt donker als het wordt opgepakt, omdat het zo is, het wordt een nabijheidssensor genoemd. Deze nabijheidssensor bevindt zich op de mobiele telefoon in de buurt van de camera aan de voorzijde. Als u het telefoongesprek wilt sluiten, moet u ervoor zorgen dat de nabijheid niet wordt afgesloten, zodat het scherm opnieuw verschijnt. Als u de luidspreker gebruikt, blijft het scherm verlicht.

4. Taal wijzigen

Om de taal te wijzigen, kunt u deze vervangen via -> Instellingen -> “Taal en invoer” -> “Taal” -> Selecteer de gewenste taal.

5. Beheer datagebruik

Als u internetdatadiensten gebruikt, is het een goed idee om de gegevensinstellingen in te stellen volgens het internetpakket dat u kiest, dus als het gegevensgebruik bijna op is, wordt u automatisch op de hoogte gesteld van de gegevens. Dit menu bevindt zich in “Gegevensgebruik”

Stel het gewoon in op basis van uw internetdatapakketbehoeften.

6. Start de Play Store

Voordat u PlayStore gebruikt, moet u eerst de instellingen instellen, vooral met betrekking tot de automatische updatefunctie. Als dit automatisch wordt ingesteld, worden alle apps die om een ​​update vragen, allemaal uitgevoerd. Zodat wanneer u een applicatie installeert het lang aanvoelt. Maar als je daar geen probleem mee hebt, laat het dan gewoon staan.

Maar als u een probleem hebt met internetlimietlimieten, moet u eerst de automatische updatefunctie instellen. Open de instellingen en bekijk de twee menu’s als volgt:

Stel het alstublieft in zoals u wilt.

Ik denk dat dit het meest elementaire ding is dat moet worden gedaan en bekend wanneer je voor het eerst een Android-apparaat gaat gebruiken.

Hopelijk nuttig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *