Hoe maak je een screenshot / screen capture en bewerken android nemen

Hoe maak je een screenshot / screen capture en bewerken android nemen. Voordat os peperkoek, een screenshot / screen capture android nemen moet root-toegang nodig hebben. Maar na de release van peperkoek Android, Android functies om het scherm (screenshot / screenshot) nemen is standaard beschikbaar.

Een screenshot / screen capture nemen android is een combinatie van toetsen. Over het algemeen is het een combinatie van de “Volume omlaag + Power” te gebruiken. Maar voor een aantal specifieke merk is er ook met behulp van de toetscombinatie “Thuis + Power”.

Door het gebruik van een combinatie van deze knoppen, dan kunt u een full-screen display te nemen. Screencapture en de resultaten zullen zijn in de map “Screenshot”.

Hier is een voorbeeld van wanneer de tijd van de toetscombinatie voor screenshots op Android 8.1.0 Oreo

En hier is een voorbeeld van screencapture op Android MIUI / Xiaomi.

Zeer eenvoudig. Vervolgens kunt u direct de standaard galerij app verkopers bewerken of gebruik google afbeeldingen. Als u Google Foto’s gebruiken, zijn er een aantal functies die u kunt gebruiken is om filters toe te voegen, kleuren aanpassen, afbeeldingen roteren, en ook de afbeelding bijsnijden.

Toen er een screenshot applicatie die direct een specifiek beeld gebied kan nemen zonder te hoeven de uitsnede opnieuw te doen. Natuurlijk is er, opent u de Google Play, zijn er veel applicaties ScreenCapture of screenshots met vele mogelijkheden. Hier is een compilatie van de applicatie.

1. SCREEN MASTER: Screenshot & Longshot, Foto Markup (Blossgraph)

Deze applicatie is ontwikkeld door “Blossgraph”. Deze applicatie kan een foto met een bepaald gebied onmiddellijk te nemen. Hier is het gebruik van de applicatie “screen master”. De toepassing wordt uitgevoerd en klik vervolgens op de “Turn On Screen Capture”, zal er een “drijvend icoon” en geef vervolgens het scherm dat u wilt vastleggen en klik op het icoon.

Klik vervolgens op Start nu, dan is het scherm dat u wilt vastleggen, kan direct worden bewerkt. Als volgt.

U kunt direct bijsnijden het gebied dat u wilt, dan kun je deze opnieuw bewerken. Er zijn extra gewas functies, tekst, stickers, mozaïek, en borstel te tekenen of iets te schrijven. Nadat u een afbeelding te bewerken, kunt u uw resultaten direct worden gedeeld via social media, e-mail of messaging zoals WhatsApp, lijn, enz.

2. Screenshot Capture Recorder (App Doodle)

Deze applicatie is ontwikkeld door de “App Doodle”. Deze toepassing kan anders doen dan direct vastleggen en bewerken kan ook scherm android opnemen. Zelfde als Scherm Master. Activeer de service applicatie. Selecteer vervolgens het gebied van het scherm dat u wilt vastleggen en klik vervolgens op het pictogram.

Klik vervolgens op het pictogram potlood, dan kunt u direct de beelden die u vastlegt bewerken.

Vervolgens kunt u afbeeldingen bijsnijden, op het scherm schrijven, tekst toevoegen. En kunt u direct het aandeel van de beelden die zijn bewerkt om social media, e-mail of messaging zoals WhatsApp, lijn, enz.

3. Screenshot Touch (Daejeong Kim)

Screenshot Touch applicatie ontwikkeld door Daejeong Kim. Deze applicatie is nog steeds vrij gelijkaardig aan de toepassingen die hierboven zijn geschreven. Deze applicatie maakt gebruik van schermafbeeldingen van services die eerst moeten worden geactiveerd, waarna een pictogram verschijnt, selecteer vervolgens de afbeelding die u wilt vastleggen en klik vervolgens op het pictogram dat u wilt vastleggen.

De beschikbare functies zijn de afbeelding bijsnijden en bewerken van afbeeldingen door het toevoegen van tekst, brieven, dozen, cirkels, enz.

Zodra u het bewerken, kunt u het opslaan en dan kun je delen in een verscheidenheid van social media, e-mail of messaging-diensten zoals WhatsApp, lijn, enz.

Ik denk dat alle drie van de applicatie is voldoende om een ​​verscheidenheid aan toepassingen in PlayStore screenshot te vertegenwoordigen, want alles is bijna hetzelfde. Installeer die bij u past.

Hopelijk nuttig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *