Hoe projectiescherm Android PC / Laptop met Windows 10.

Hoe projectiescherm Android PC / Laptop met Windows 10. Eerder op het scherm van Android weergegeven in de PC iets lastiger. Android mobiele telefoon moet worden aangesloten via de kabel op een pc in de modus “USB debugging”. En u een extra applicatie nodig om te laten zien op het pc-scherm. Sommige van deze zijn onder andere DDMS gereedschappen in de SDK androïde, droid @ scherm, het scherm BBq droid, vysor en ga zo maar door.

Windows 10, dat is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft bedrijf, het voorzien van al het “projecteren op deze computer”. Met deze functie kunt u het scherm van Android die de “Wireless Display” wordt weergegeven op het bureaublad van Windows 10. Dus voor degenen onder u die een Windows 10-besturingssysteem hoeft niet opnieuw worden gecompliceerd-ingewikkeld om het scherm van uw android telefoon weer te geven op een pc weer te geven. Minimal uw telefoon ondersteunt draadloze beeldscherm, “projecteren naar deze pc” is klaar voor gebruik.

Voor degenen die niet weten hoe het gebruik van de “projecteren naar deze pc” De volgende stappen zullen in detail worden uitgelegd.

HP Connection op de PC

Er zijn twee manieren om te kunnen doen “projecteren naar deze pc” De eerste is om de PC en Android-apparaten aan te sluiten op hetzelfde wifi herkomst of van twee pc’s met wifi hotspot aansluiten van je Android toestel. Hier zijn de algemene stappen om wifi-hotspot van HP android te doen. Ga naar Instellingen -> Tethering en Mobile HotSpot.

Zorg ervoor dat de HP en PC zijn perfect verbonden, hetzij via Wifi-tethering of aangesloten op hetzelfde wifi-netwerk. Als het kan gaan via onderstaande proces.

Enable “projecteren op deze computer”

Als het apparaat op een PC of Android-apparaten zijn met elkaar verbonden via een WiFi-netwerk, dan kunt u de optie “projecteren naar PC” in het besturingssysteem Windows 10. Zie het onderste rechterpaneel, klik op het icoon van het bericht / melding. Selecteer vervolgens “Verbinden”.

Selecteer vervolgens “projecteren op deze computer”. Dan zal een nieuw venster er als volgt uit:

Vervang vervolgens “Always off” naar “Overal beschikbaar” of “beschikbaar overal op veilige netwerken”. Dan in de “Vraag om te projecteren op deze computer” laat de standaard. Naam identificatie voor de draadloze verbinding is het gebruik van de naam van de PC. In dit voorbeeld is de naam is “Gebruiker”

Vanuit de PC / Computer activering projecteren naar deze pc is voltooid, de volgende is om draadloos te zien in je Android-toestel in te schakelen. In dit voorbeeld gebruik ik een Samsung Galaxy Note 4 om te proberen om de beelden naar de PC te tonen.

Draadloos activeringsvenster op Android-apparaten

Alvorens over te gaan tot deze stap, zorg ervoor dat uw Android-apparaat daadwerkelijk ondersteunt Wireless Display. Meestal is er een optie in het instellingenmenu “Screen Mirroring” of “Wireless Display”. In dit voorbeeld in de Samsung Galaxy Note 4 menu is “Screen Mirroring”.

Klik vervolgens op “Beschikbare apparaten”, in dit voorbeeld, het draadloze scherm naam is “User”, na dat van de PC een melding “Verbinden” als volgt weergegeven:

Selecteer ja, dan automatisch uw Android-scherm zal op het bureaublad van Windows 10 verschijnt, hier is hoe het eruit ziet. Display kan niet worden ingesteld, op het volledige scherm vrij te stellen maximaliseren / fullscreen zijn. Voor voice verschijnt op de desktop PC.

Dan als je probeert om het scherm met de muis te besturen wordt er een melding als het volgende, dat luidt weer te geven “Touch-ingang is uitgeschakeld. Om deze in te schakelen, ga terug naar je PC en selecteer de actie center> Verbinden> het vakje”.

Deze functie lijkt nog niet beschikbaar, omdat er geen selectievakje optie. Deze functie als het actief is, zal zijn als de externe functies Android-apparaten van de PC. Echter, omdat dit toont het scherm om de PC, de PC wordt beschouwd als slechts een tv-scherm. Dus geniet van je Android-display op de desktop-pc, dan kun je andere dingen te doen zoals android scherm opnemen, neem een ​​foto vast te leggen, en ga zo maar door.

Ok ik denk dat het gewoon voor een tutorial over hoe het projecteren van Android naar scherm PC / Laptop met Windows 10.

Hopelijk nuttig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *